Garage

Athena garage fungerar perfekt för förvaring av exempelvis en scooter eller en elrullstol. Det är, trots sin smidighet, både robust och rymlig.

Athena garage är rymligt och är enkelt att parkera i. Det finns även gott om svängrum för att t ex skifta till ett annat hjälpmedel. Inne i garaget är fordonet skyddat från både regn och smuts, samtidigt som det hålls varmt. Eluttag och hylla för batteriladdare placeras valfritt längs baväggen. Garaget är trots sin stabila konstruktion, både enkelt att få på plats och att förflytta, om behovet skulle förändras. Garaget är också förberett för att kunna kompletteras med hjul för att göra förflyttning ännu enklare. Hjulen finns som tillbehör.

ÖPPNING OCH STÄNGNING
För att öppna eller stänga garaget används den medföljande fjärrkontrollen. Knappsats finns också bakom sidoluckan. Om man föredrar vanliga nycklar kan vi komplettera garaget med en sk el-nyckelöppning.

SÄKERHET
Som standard levereras garaget med överbelastningsskydd men kan med också komletteras med integrerad klämlist i sidoväggarnas tätningslist. Garaget är byggt enligt gällande maskindirektiv 2006/42/EG och enligt standard EN ISA 12100:2010.

Läs mer om Garage här